Dags för den femte semifinalen!

17 april 2019 16:59
Herr

Om några timmar är det dags för den femte semifinalen, blir det säsongens sista match i IFU Arena? Här hittar du Storvretas formationer ikväll och mer!

Storvreta leder med 3-1 i matcher i semifinalserien och kan säkra en plats i Globen ikväll!

I måndags spelades den senaste semifinalen. Robin Nilsberth satte två och Albin Sjögren en för att sätta Storvreta i en tvåmålsledning men Dalen kom igen. Med under sju minuter kvar av sista perioden kom 3-3. Dryga en och halv minut senare tog Tobias Gustafsson tillbaka ledningen för Storvreta men med fyra sekunder kvar kvitterade Dalen igen! Men Jimmie Pettersson såg ännu en gång till att Storvreta kunde vinna på övertid, 4-5.

Ikväll är det vinna eller försvinna för bortalaget från Umeå så räkna med en sevärd fight!

Kvällens match drar igång 19:00 i IFU Arena, säkra dina biljetter här!

Redan 90 minuter innan matchen öppnar Sportbaren med fina erbjudanden på Arenaburgare och passande dryck! Halvtimmen innan match är det intervjuer inför matchen. Snart kör vi!