Dags för match mot Örebro!

27 januari 2019 14:59
Herr

Om några timmar är det dags för match mot Örebro i IFU Arena. Här hittar du Storvretas startformationer och mer!

Storvreta har nu 15(!) raka segrar i SSL. Senaste matchen var borta mot Pixbo Wallenstam. Storvreta stod tillslut som segrare med 9-6 men matchen var nervpillrande och två av målen kom i matchens slutminut. Storvreta är fortsatt serieledare och fortsätter kämpa mot en pole position inför slutspelet.

Dagens motståndare Örebro Kings var i IFU Arena i onsdags och var inte långt borta ifrån att få med sig tre poäng. Markus Lindgjerdet satte två mål för Örebro när man föll med 7-6. Det var 6-6 efter två perioder och Örebro släppte in det sjunde med dryga fem minuter kvar av matchen. Örebro ligger precis nedanför nedflyttningsstrecket, det vill säga nästa sist, och är i desperat poängbehov.

Matchen mot Örebro drar igång 17:00 och du hittar biljetter här!

Storvreta IBK startar enligt nedan mot Örebro.