22 Apr 1 match

Dags för den andra semifinalen!

10 april 2019 16:59
Herr

Då var det snart dags för den andra semifinalen mot Dalen! Du ser matchen på Eurosport 1 och här hittar du hur Storvreta startar och mer!

Den första semifinalen blev en riktigt holmgång! Dalen nätade först men sen kom Storvreta igen och gick om. Men varje gång Storvreta började koppla ett grepp så målade Dalen.

Efter dryga åtta minuter av den tredje bombade Jesper Berggren in 5-3 och en Storvretaseger kändes på gång. Men Dalen nätade två gånger om i periodens två sista minuter och fick fram övertid.

Redan 1:08 in på övertid lägger Henrik Stenberg över bollen mot Jimmie Pettersson som sätter den i mål med viss hjälp från försvarande Dalen spelare.

Räkna med en ny tuff match ikväll ni inte vill missa!

Semifinal 3 drar igång 19:00 i Umeå Energi Arena och du ser den på Eurosport 1, Eursport Player eller SSLplay här.

Redan på fredag väntar sen den tredje semifinalen i IFU Arena. Den drar igång 18:30 men redan 16:30 öppnar Sportbaren i IFU för AW! Säkra dina platser till fredagens semifinal här!