Matilda Andersson ”Aggressivt försvar med snabba omställningar”

24 oktober 2020 08:00
Dam

Idag tar Storvreta IBK emot Huddinge IBS i Allsvenskan Östra, Matilda Andersson ger oss förutsättningarna. Ni ser matchen live på Solidsport.


Fyra vinster av fyra möjliga, hur bra är Storvreta IBK?
− Som vi har sagt innan säsongen så kommer Storvreta vara riktigt starka. Dessvärre har vi inte kommit upp i vår högsta nivå än men vi vinner matcherna och det är ett styrkebesked i sig!

Två senaste fighterna riktigt tuffa?
− Absolut. Vi har mött två bra lag som vill kriga om topplaceringarna tillsammans med oss. Två matcher som man verkligen vill spela och viktiga poäng som man vill ta, så vi ska absolut vara nöja med våra uddamålsvinster, fortsätter hon.

Vad tycker du om dina egna insatser så här långt?
− Jodå, jag håller fortfarande på att ställa om. Är inte helt nöjd än men det kommer jag nog aldrig bli eftersom det är så som jag är. MEN jag tycker det är otroligt roligt och det driver mig vidare.

Nu väntar Huddinge, vilka förväntningar har du på matchen?
− Förhoppningsvis ett Huddinge som är hungriga på att slå Storvreta så att det återigen blir en tuff och hård match!

Vad tror du blir viktigt att fokusera på?
− Fortfarande att starkt och aggressivt försvar med snabba omställningar och viljan att ligga kvar i anfall. Mer får ni se under matchens gång!

Vad talar för tre nya Storvretapoäng?
− Vi har haft en bra träningsvecka och vi har en stark vilja att ta varje tre poängare som vi kan ta under säsongen. Kan vi hålla det vi ska fokusera på under matchen så är det mycket som talar för Storvreta! Avslutar Matilda Andersson.

Dagens match mot Huddinge IBS drar igång 15:00 och du ser den på Solidsport här!

Tills vidare kommer vi inte kunna ha åskådare på våra matcher vilket gör en tuff ekonomisk situation ännu tuffare. Vill du hjälpa oss så kan du slå till på en eller flera soffbiljetter till valfri summa eller enligt nedan förslag:

  • Sittplats 50:-
  • Sittplats och en fiktiv korv med bröd och kaffe 75:-

Ni köper soffbiljett genom att Swisha till 123 350 0014, varje krona räknas i dessa tuffa tider.

Notera att soffbiljett inte ger inträdde till match eller tillgång till korv m.m..