Heroisk insats i kvartsfinalen!

2 april 2022 19:51
Storvreta IBK Juniorakademi

Storvreta IBK stod under dagen för en helt fantastisk insats i kvartsfinalen för F16 mot Huddinge IBS på Innebandyfesten men fick se sig besegrade på straffar.

Det var motståndarlaget Huddinge IBS som hittade nätet först och det var blott 3:30 in i den andra perioden. Storvreta IBK kämpade och pressade motståndarna matchen igenom och i tredje perioden, slutspelet spelas tre gånger 15 minuter, kom så utdelningen.

Ida Molin hittade till Thindra Stenvall som kvitterade till 1-1. Några minuter senare kunde Huddinge ta tillbaka ledningen men kort efter hittade Ebba Frykblom fram till Antonia Lindquist, 2-2.

Även om lagen fick var sin chans i powerplay mot slutet av tredje togs matchen till en mållös förlängning. Sen väntade straffar och Storvreta IBK fick se sig knappt besegrade och får rikta in sig på spel om 5-8 plats.

Matchstatistik Kvartsfinal Innebandyfesten Storvreta IBK vs Huddinge IBS 2-3 efter straffar

Imorgon, söndag, väntar match mot CL98IC klockan 11:30, en match ni ser live på Innebandytv.