Linus Jämtdal klar för Storvreta IBK!

24 maj 2018 09:00
Herr

Storvreta IBK och Linus Jämtdal har kommit överens om ett tvåårskontrakt. Jämtdal spelade förra säsongen i division-1 laget Rosersbergs IK där han visade att han fortfarande är väldigt målfarlig.


─ Det här är så klart en prestigefylld värvning då vi vet Linus tidigare blivit uppvaktad av flera SSL-klubbar och han passar perfekt in i vårt lagbygge inför kommande säsong. Man kan ju inget annat än att imponeras över Linus poänggörande de senaste säsongerna och det ska bli väldigt intressant att se honom i IFU kommande säsong, säger Johan Carlström vice ordförande.   

Linus spelade 20 matcher med Rosersberg förra säsongen och gjorde hela 63 poäng! Jämtdal har tidigare gjort fyra säsonger i SSL med Caperio Täby där han fick med sig ett SM-silver och två säsonger i Växjö Vipers.

─ Det handlar om chansen att vinna titlar. Det kan vara sista chansen jag får och jag ser verkligen fram emot att kämpa om vinsten i Champions Cup och SM-guldet. Att dessutom få göra det med nära vänner som Rasmus Sundstedt, Simon Götz med flera är grädden på moset, säger Linus Jämtdal och fortsätter. ─ Sen ska det bli motiverande att komma tillbaka till den professionella miljön i SSL och det ska bli kul att dra igång försäsongen på Ultimate Performance.

Storvreta IBKs nya tränare Andreas Harnesk är väldigt nöjd med sitt nyförvärv.
─ Han har extremt mycket spetsegenskaper i offensiven och när han kommer in i tempot och försvarsspelet kommer han bli otroligt spännande att ha i vårt lag, säger Andreas Harnesk.