Seger för Storvreta över AIK!

18 augusti 2018 19:06
Dam

Efter två tighta perioder låg Storvreta under med 1-2 mot AIK men sen tog man sig i kragen. Storvreta vann den sista perioden med hela 4-0 och matchen med 5-2.

Storvreta hade mycket av spelet i första perioden men AIK fick med sig matchens två första mål. 0-1 kom på ett snabbt avslut på en hög boll och det andra i en kontring. Storvretas Jenny Tollsten såg dock till att reducera till 1-2 innan första var över.

Den andra perioden var fysisk och snabbt men inga mål föll utan det är i tredje perioden det lossnar. Efter att ha missat öppet mål och träffat ribban i boxplay kommer så kvitteringen. Agnes Aronsson bågar och slänger in 2-2 efter dryga elva minuter av slutperioden. Några minuter senare gör Tollsten sitt andra mål för matchen. Strax därefter hamnar bollen framför AIKs mål men Aronsson hittar tillslut ut med bollen till Rebecka Larsson som sätter den i öppet mål, 4-2.

Med strax över minuten kvar av matchen tar Andréa Nilsson fart från egen planhalva, trampar fram och hänger upp 5-2 i krysset, vilket också blir slutresultatet.

Härnäst på schemat för Storvreta division 1-lag är en träningsmatch borta mot Åkersberga torsdag 23 augusti.

Storvreta IBK vs AIK IBF 5-2