Dags för hemmamatch mot Höllviken!

19 februari 2019 16:59
Herr

Klockan 19:00 är det dags för match mot Höllviken i IFU Arena. Här hittar du hur ett skadedrabbat Storvreta ställer upp i kvällens match i SSL och mer.


Storvreta hade 18(!) raka segrar i SSL fram till senaste bortamatchen. Mot Falun blev det tillslut förlust med 6-4. Storvreta gick ifrån till 0-2 i första perioden efter mål av Robin Nilsberth och Niklas Winroth men sen tog det stop. Efter matchen konstaterade Alexander Rudd att Falun varit det bättre laget och att de vann rättvist men också att det var dags a starta en ny streak i och med matchen mot Höllviken. Trots förlusten behåller Storvreta tills vidare första platsen i SSLs tabell, tre poäng före just Falun.

Dagens motståndare Höllvikens IBF ligger elva i tabellen och behöver fortsätta plocka poäng för att säkra sin plats i SSL kommande säsong. För Höllviken blev det förlust senast mot Mullsjö med 4-9, i en match Mullsjö mer eller mindre ägde, men innan dess hade laget fyra raka segrar mot bland annat Växjö Vipers och Linköpings IBK.

Faktum är också att vi hittar Svenska Superligan överlägset bästa poängplockare i just Höllviken. Johannes Wilhelmsson har gjort 26 mål och 39 assist på 25 matcher. Albin Sjögren ligger just nu på en tredjeplats i poängligan och jagar med 60 poäng.

Storvreta IBK startar enligt nedan mot Höllviken, backarna och centern håller ihop och det är tre forwardspar som rullar.

I mål
Jacob Pettersson

Förstafemman
Simon Götz – Tobias Gustafsson
Alexander Rudd – Victor Andersson – Albin Sjögren

Andrafemman
Robin Nilsberth – Mattias Samuelsson
Henrik Stenberg – Emil Helmrich – Jimmie Pettersson

Tredjekedjan
Michael Jansson – Linus Jämtdal

Reserver
Viktor Klintsten