10 Okt 2 matcher
31 Okt 2 matcher

Dags för DERBY!

19 november 2021 07:00

På onsdag är det dags för derby mot Sirius och vi ser fram emot en härlig publikfest!

Säkra de bästa platserna här!

Senaste gången vi tog emot Sirius i IFU Arena med tillåten publik var det nästan 2000 åskådare på plats och det var en riktig innebandyfest. Med tanke på de starka publiksiffrorna de senaste matcherna tyder det på att det lär bli ett kokande IFU Arena på onsdag.

Storvreta IBK har klättrat upp till toppen av Svenska Superligan och vill gå in i VM-uppehållet med en seger i ryggen. Lägg till fyra VM-spelare som är på väg mot toppform och vi kan räkna med innebandy i världsklass på onsdag.

Få har nog missat den turbulens som förekommit i Sirius senaste tiden. Nu ser de sin chans att komma på rätt köl. De vet att de inte har något att förlora och kommer gå in och ge allt på onsdag för att inte fortsätta sjunka.

Intressant att notera att Storvreta IBK är bland de målfarligaste lagen men bästa poängplockare hittar vi först på plats 16, Robin Nilsberth med fem mål och 11 assist. Kul också att vi på kort tid fått se måldebut i SSL från Emrick Wiggur, Johannes Rönnmark och senast Oskar Enquist.

Ett derby är ett derby och båda lagen kommer komma ut explosivt på onsdag och ge allt i sista matchen inför VM-uppehållet.

Matchvärd på onsdag är våran huvudpartner Upplands Bilforum.

Säkra de bästa platserna redan nu och var där det händer – IFU Arena under Storvreta IBK:s SSL-matcher!

Vi ses på onsdag!