Martin Andersson ”Vi vill verkligen bjuda upp till dans”

10 oktober 2018 08:57
Damjunior

I Juniorallsvenskan C Dam har Storvreta IBK hunnit med att både vinna, förlora och spela oavgjort. På fredag väntar match mot Alunda i Storvreta IBK Sporthall. Tränare Martin Andersson ger oss förutsättningarna.


Hur har det gått för er i JAS hittills?
− Det ser ganska bra ut vi har hunnit med att köra en vinst, en förlust och en oavgjord så att vi har tagit poäng och spelat bra lagspel, säger tränare Martin Andersson.

Hur har det sätt ut?
− Vi är ett ganska hårt jobbande lag över hela banan egentligen. Det har varit tighta matcher förutom senast mot Björklinge där det var lite svårt att spela ut i grottan egentligen då.

Är det några spelare som stuckit ut?
− Det är väl framför allt Emma Berg, Nora Halvarsson, Tilda Johansson, Nora Amundsson och Jenny Larsson som stuckit ut och Langendorf i mål då förstås.

Match på fredag mot Alunda, vilka förväntningar har du där?
− Jag förväntar mig ett ganska tufft motstånd. Jag tror att vi kommer få jobba ytterligare ganska hårt för poäng. Jag var och kollade lite på Alunda mot Sirius i helgen och det är två spelande lag så det kommer bli tufft, säger Martin Andersson.

Vilka målsättningar har ni landat i den här säsongen? − Ja, du frågade mig om det tidigare den här säsongen och då var svaret att vi jobbar med spelarutveckling och det gör vi fortfarande. Resultatmålet i år är att vi ska prestera bättre än förra säsongen. Förhoppningsvis kan vi komma med i toppstriden, det är det som är målet egentligen.

Vad ska man förvänta sig om man kommer och kikar när ni spelar?
− Vi ska vara ett hårt arbetande lag som verkligen ger varandra energi och vi vill jobba med ganska offensiv innebandy. Vi vill inte stå och hoppa på halva utan vi vill verkligen bjuda upp till dans! Sen framför allt är det ett fantastiskt roligt gäng att kolla på. Vi har en förstaformation som har presterat väldigt bra och den ser väldigt lovande ut inför framtiden, säger Martin Andersson.

Matchen på fredag i Juniorallsvenskan C Dam mot Alunda IBF drar igång 19:30 i Storvreta IBK Sporthall, välkomna!