Nu kan du anmäla dig till Storvreta Summercamp!

20 januari 2021 14:15
Storvreta Summercamp

Under Storvreta Summercamp 2021 kommer du som innebandyspelare få chansen att utveckla dina färdigheter på planen och nu kan du anmäla dig!


Vi kommer under dagarna ha tydliga fokusområden, t.ex. passningsspel, målskytte, 360-gradersinnebandy och 1v1. För de målvakter som anmäler sig kommer ett antal egna pass vara planerade med fokus på bl.a. positionsspel, box kontroll och tuffa förflyttningar. Ett antal av träningspassen kommer hållas av handplockade instruktörer för att ytterligare öka chansen till utveckling på planen.

Läs mer och anmäl dig till Storvreta Summercamp 2021 här!

Spelare från Storvreta IBK:s dam- och herrlag kommer vara på plats under veckan för att ge er extra tips och råd.

Under tiden mellan de många träningspassen så kommer vi ha grymt kul genom att genomföra aktiviteter som bl.a. såpa-bandy och ”Movie-Time” Storvreta Summercamp kommer 2021 att växla upp – var med du också!

Med hänsyn till Coronaviruset:
Vi räknar med att kunna genomföra Storvreta Summercamp enligt planen men håller kontinuerlig koll på Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer givetvis följa de. Skulle Storvreta Summercamp behöva ställas in på grund av Coronaviruset kommer anmälda kontaktas via mail och få full återbetalning.

Läs mer och anmäl dig till Storvreta Summercamp 2021 här!