Storseger över Örebro!

19 augusti 2018 17:48
Herr

Under eftermiddagen spelade Storvreta IBK träningsmatch mot Örebro Kings. Även denna match var Storvreta lite trögstartade och hade ledningen med blott 2-1 efter första. Efter en målexplosion i andra perioden så skrevs tillslut segern till hela 11-2.

Storvreta inledde starkt men Örebro fick första målet. Albin Sjögren och Robin Nilsberth såg dock till att Storvreta fick med sig ledningen efter den första perioden, 2-1. Robin Nilsberth avslutade periodens målskytte med hans första av fyra mål i matchen, varav Albin Sjögren assisterade till tre av dem.

Även i andra perioden nätade Örebro först, Simon Jirebeck kom ren och kunde lyfta in kvitteringen. Sen kom målexplosionen! På under tio minuter satte Storvreta fem obesvarade mål. Bland annat satte Alexander Rudd en kylig straff och ett spelmål. Storvreta stod för flera otroliga spelkombinationer i matchen och vissa bollar satt i öppen kasse. Örebro tog timeout för att stoppa blödningen, vilket de lyckades med, 7-2 efter två.

Sen kunde Simon Götz inleda tredje med att sätta 8-2. Storvreta fortsatte måla och tillslut kunde Filip Stenmark runda av matchen genom att dundra in 11-2.

Storvreta IBK vs Örebro Kings 11-2