Snart dags för dubbelmatchen!

24 januari 2020 08:15
Dam & Herr

Imorgon, lördag, är det sen äntligen dags för hemmamatch igen! Båda i Allsvenskan Östra och Svenska Superligan i IFU Arena.


Ett stort antal biljetter har redan sålts så skynda och köp en biljett till båda matcher här.

Först är det match i Allsvenskan med start 13:00 mot Dalen. Storvreta ligger för närvarande på en femteplats i Allsvenskan Östra efter en vinst och en förlust förra helgen. Motståndarna Dalen, som vi till vardags hittar i Allsvenskan Norra, innehar även de en femteplats så räkna med en tuff och jämna match där publikstödet kan bli avgörande. Vill du enbart köpa biljett till matchen i Allsvenskan så kan du göra det på plats.

Mellan matcherna på lördag så serveras det en gräddig Storvretapytt med öl eller alkoholfritt alternativ vid Arenakiosken mellan 15:30-16:45. Priset är 139 kr respektive 119 kr och vill man bara ha pytt så kostar det 89 kr. Köp den samtidigt som er matchbiljett eller separat om ni redan har köpt er matchbiljett, du köper på vår ordinarie biljettsida här!

Sen klockan 16:30 väntar mästarmöte med Falun i Svenska Superligan! Storvreta kommer från en svidande förlust borta mot Mullsjö med 1-6 där många spelare saknades och det kommer behövas ett rejält lyft för seger, lyfta fram laget i de klassiska mästarmötet mellan de senast årens svenska mästare!

Det serveras också en saftig meny på Terrassen med start 90 minuter innan den andra matchen, läs mer här.

Säkra dina biljetter här så ses vi i IFU Arena imorgon!