Storförlust mot Classic!

8 september 2018 20:41

Under lördagskvällen spelade svenska mästarna Storvreta IBK mot finska mästarna SC Classic under sitt läger på Kisakallio. Det var en ojämn kamp denna kväll och Classic vann tillslut komfortabelt med 3-10.

Den första perioden gav ett böljande spel men några minuter in kunde Classic sätta 0-1 med ett skarpt skott utifrån. Innan första var över kunde man sen sätta 0-2 i spel fem mot tre och 0-3 på straff.

I den andra perioden fortsatte Classic trumma på. Storvreta skapade en hel del chanser matchen igenom men hade svårt att få dit bollen. Det blev 0-4 innan Storvreta satte sitt första. Michael Jansson kom med fart och hittade över till Valdemar Ahlroth som satte 1-4. Men kort därefter nätade bortalaget igen och när andra är över stod det hela 1-7.

I den tredje satte Classic två mål innan Jimmie Pettersson kunde trycka in en pass från Victor Andersson, 2-9. Albin Sjögren kunde sen sätta 3-9 i powerplay, assisterad av Alexander Rudd innan sista målet kom i tom kasse, 3-10, vilket också blev slutresultatet.

En riktigt käftsmäll som lär väcka Storvreta, det finns revansch att utkräva i Champions Cup i Gävle!