27 Apr 1 match

Storförlust mot Classic!

8 september 2018 20:41
Herr

Under lördagskvällen spelade svenska mästarna Storvreta IBK mot finska mästarna SC Classic under sitt läger på Kisakallio. Det var en ojämn kamp denna kväll och Classic vann tillslut komfortabelt med 3-10.

Den första perioden gav ett böljande spel men några minuter in kunde Classic sätta 0-1 med ett skarpt skott utifrån. Innan första var över kunde man sen sätta 0-2 i spel fem mot tre och 0-3 på straff.

I den andra perioden fortsatte Classic trumma på. Storvreta skapade en hel del chanser matchen igenom men hade svårt att få dit bollen. Det blev 0-4 innan Storvreta satte sitt första. Michael Jansson kom med fart och hittade över till Valdemar Ahlroth som satte 1-4. Men kort därefter nätade bortalaget igen och när andra är över stod det hela 1-7.

I den tredje satte Classic två mål innan Jimmie Pettersson kunde trycka in en pass från Victor Andersson, 2-9. Albin Sjögren kunde sen sätta 3-9 i powerplay, assisterad av Alexander Rudd innan sista målet kom i tom kasse, 3-10, vilket också blev slutresultatet.

En riktigt käftsmäll som lär väcka Storvreta, det finns revansch att utkräva i Champions Cup i Gävle!