Verksamhetsidé

Övergripande verksamhetsidé:

För att säkerställa en meningsfull fritid med både spänning och upplevelser för kommunens innevånare och näringsliv ska vi inom Storvreta Innebandyklubb tidigt fånga upp intresserade ungdomar i skolan för spel och träning, satsa nationellt på elitserielag både för damer och herrar samt arrangera internationella cuper, sommarläger och utbildningar.
Detta gör vi för alla i åldrarna 6-100 med träning och spel, för tränare och ledare inom idrott och näringsliv, för publik bestående av företag och organisationer som vill förknippas med en modern, ungdomlig och kvick image samt givetvis syskon, föräldrar samt mor och farföräldrar.

Vår framgång skapas genom att med ett starkt personligt engagemang låta alla spelare, ledare och funktionärer delta och utvecklas utifrån sina personliga förutsättningar som ger publiken en möjlighet till egna igenkännanden med kopplingar till både hopp och förtvivlan. Mitt i detta stora känslosvall ges organisationer och företag möjlighet att synas och påverka nuvarande och kommande generationers kulturuppbyggnad i form av rätt & fel, hjältar och antihjältar. Detta gör Storvreta Innebandyklubb till en av de främsta upplevelsearrangörerna i vår tid vilket bevisas av det höga medlemsantalet och publikintresset!

Styrelsen för Storvreta IBK