Storvreta Summercamp 2017

Så fort det finns information om Storvretas läger 2018 kommer information och anmälan komma upp här på hemsidan.

Vill du få information kring Storvretas sommarläger 2018 direkt i mailen så fyll i ditt namn och mail nedan.

Obligatoriska fält markerade med *
*

Storvreta IBK Summercamp 2017 kommer i två varianter. En med övernattning 25-30 juni och en DayCamp variant utan övernattning, det vill säga dagläger, 14-18 augusti.

Under våra läger kan ni kontakta Linnéa Aveholt vid behov.
Huvudansvarig Linnéa Aveholt
E-post: linnea@storvretaibk.se

Övernattningslägret är för är för pojkar och flickor i åldrarna 10–15 år och Daycamp varianten är för pojkar och flickor 10-17 år.

Missa inte Storvreta Summercamps Facebooksida med massa bilder!

Du kommer träffa och lära känna nya kompisar som älskar innebandy. Du kommer att utvecklas som person och innebandyspelare och få en fantastiskt lärorik och rolig innebandyvecka. Du kommer även bli tränad av Storvreta IBK:s världstjärnor som Robin Nilsberth, Henrik Stenberg, Albin Sjögren och Mattias Samuelsson. Båda läger arrangeras i sprillans nya IFU Arena.

De flesta dagar kommer vi ha två pass innebandy som kommer att utveckla din teknik och spelförståelse. Självklart kommer vi ha speciella träningspass för målvakterna.

Vår ledarstab, som kommer ha hand om träning och övriga aktiviteter, är tränare/föreläsare från Storvreta Innebandyklubb.

Notera att vi fotar och filmar under båda läger och lägger ut på hemsida och sociala medier. Notera i anmälan om ert barn inte får synas men då kommer de inte heller med på gruppbilden som läggs ut på Facebooksidan.

Deltagare födda 2001 och yngre MÅSTE ha skyddsglasögon under innebandypassen på båda läger.

För övernattninglägret gäller följande:

Sista anmälningsdag är framflyttad till 29 maj!

Mat och Boende 2017
Under veckan ingår helpension. Det vill säga frukost, lunch, middag och kvällsmål. Allt för att du ska orka med det intensiva men roliga programmet. Har du önskemål om specialkost av medicinska eller andra skäl ber vi dig skriva det på anmälan. Du bor tillsammans med alla de andra deltagarna i skola i närheten av IFU Arena. Du håller själv med luftmadrass/liggunderlag och givetvis med sovsäck eller lakan. Det är nattvakter på skolan som hjälper deltagarna under nätterna. Deltagarna sover gruppvis med sina nya kompisar.

Incheckning och Avslutning
Lägret genomförs söndag till fredag med incheckning söndagen den 25 juni. Incheckning sker mellan kl. 17.00 - 19.00. Avslutning den 30 juni ca kl.15:00 på skolan där de bott under veckan.

Sista anmälningsdag är framflyttad till 29 maj!

Priser 2017
*3195 kr (inklusive anmälningsavgiften på 500 kr)
(*Anmälningsavgiften 500 kr betalas senast 30 april)

*Hela betalningen 3195 kr betalas senast 29 maj

Pengarna betalas in på pg 250693-9 och betalningsdag räknas som anmälningsdag, om vi måste tacka nej till någon.

Swift NDEASESS
IBAN SE 97 9500 0099 6034 0250 6939

Ingen återbetalning av avgifterna för avbokning efter 15 maj, men naturligtvis återbetalar vi om lägret blir fullt och man inte får plats.

I avgiften ingår förutom kost och logi även övrig aktivitet, försäkring, t-shirt, träningsshorts och vattenflaska. Antalet platser är begränsat därför gäller först till kvarn.

Heat.jpg
Restaurang Heat leverar både lunch och middag under våran övernattningvecka. Kolla deras hemsida här.

För daglägret, Daycamp, gäller följande:

Sista anmälningsdag 29 maj!

Incheckning och Avslutning
Lägret genomförs måndag till fredag den 14-18 augusti vecka 33 i IFU Arena utan övernattning.
Vi börjar med incheckning måndag morgon den 14 augusti kl. 08.00-08.50.
Vi avslutar lägret fredagen den 18 augusti kl. 16.00.
Lägret pågår sedan 9:00-16:00 varje dag (men notera incheckningstiden på måndag), gruppledarna kan komma att begära samling något innan 9:00.

Pris Daycamp 2017
*2195 kr (inklusive anmälningsavgift på 500 kr)
*Anmälningsavgift 500 kr betalas senast 29 maj
*Slutbetalningen 1695 kr betalas senast 30 juni

I avgiften ingår förutom daglig träning, lunch och mellanmål även försäkring, t-shirt, lägerfoto digitalt samt 2 st. fribiljetter till en av Storvreta IBK:s hemmamatcher säsongen 2017-2018.

Notera att vi fotar och filmar under lägret och lägger ut på hemsida och sociala medier. Notera i anmälan om ert barn inte får synas men då kommer de inte heller med på gruppbilden som läggs ut på Facebooksidan.

Antalet platser är begränsat, därför gäller först till kvarn.

Sista anmälningsdag 29 maj!

Pengarna betalas in på pg 250693-9
Swift NDEASESS
IBAN SE 97 9500 0099 6034 0250 6939

Märk inbetalningen med Daycamp, ditt namn och telefonnummer.

Sista anmälningsdag är 29 maj!

Betalningsdag räknas som anmälningsdag, om vi måste tacka nej till någon.

Vid avbokning efter den 15 juli återbetalas deltagaravgiften endast mot uppvisande av läkarintyg. Naturligtvis återbetalar vi om lägret blir fullt och man inte får plats.

kansli@storvretaibk.se