Storvreta mot AIK i IFU Arena ikväll!

11 oktober 2017 09:55

Ikväll är det match i Svenska Superligan - SSL. 19:00 ställs Storvreta IBK mot AIK IBF i IFU Arena. Här hittar du Storvretas startformationer och lite förutsättningar inför matchen.

Köp dina biljetter här.

Storvreta IBK kommer från en 5-8 vinst mot Dalen där Valdemar Ahlroth visat sig fortsatt het med ett hattrick. Ahlroth har stått för fem mål de senaste två matcherna och du ser de ovan.

AIK däremot kommer från en förlust hemma mot Örebro med 4-8 där Andreas Stefansson ändock satt två kassar.

Storvreta IBK startar som senast och har både Alexander Rudd och Victor Andersson kvar på skadelistan.

I mål
Viktor Klintsten

Förstafemman
Filip Stenmark – Robin Nilsberth
Valdemar Ahlroth – Niklas Winroth – Albin Sjögren

Andrafemman
Mattias Samuelsson – Jesper Berggren
Henrik Stenberg – Tobias Gustafsson – Jimmie Pettersson

Tredjefemman
Kristian Adolfsson – Jacob Glas
Nicklas Paulsson – Fredrik Lindholm – Emil Helmrich

På bänken
Jacob Pettersson
Michael Jansson

Köp dina biljetter här.

Kan du inte vara på plats i IFU Arena så kan du se matchen på SSLplay här för 89:- eller så kan du välja att köpa ett månadsabonnemang för 249:- per månad, välj då gärna att stödja Storvreta.