05 Apr 1 match

Ännu en seger för Storvreta!

9 september 2017 23:06
Dam

Storvreta IBKs division 1-lag är fortsatt obesegrade under försäsongen efter att man vunnit borta mot Per-Ols IBF med 1–3 under lördagen.

Den första perioden var ganska händelsefattig förutom ett powerplayläge för Storvreta som man inte lyckades utnyttja. Men i den andra small det till, Johanna Larsson hittade fram till Rebecka Larsson som gav Storvreta 0–1 med under två minuter kvar av den andra perioden. I periodens slutminut fick Per-Ols ett powerplay läge inte heller de kunde utnyttja det numerära överläget.

Efter blott 1:22 av den tredje kunde istället Storvreta utöka sin ledning till 0–2 genom Linnéa Hammar. Mitt i tredje reducerade Per-Ols genom Malin Hellblad, 1–2. Men närmare än så kom de inte och med 26 sekunder kvar av matchen kunde Rebecka Larsson fastställa 1–3 genom sitt andra mål i matchen.

Vinst mot Per-Ols med 1-3 och obesegrade under försäsongen!