Dags för semi 6 i Mullsjö!

14 april 2018 12:58

Idag är det dags för semifinal 6 mot Mullsjö AIS borta i Nyhemshallen 16:00. Ni ser matchen på C More, Sportkanalen och SSLplay. Här hittar ni Storvretas startformationer och förutsättningarna.

Storvreta IBK har ledningen med 3-2 i matcher och har matchboll! Den här semifinalserien har beskrivits som en av de mest underhållande någonsin. Vi kan nog se fram emot ännu en målrik och hög dramatisk match!

Storvreta kommer lastade med en busslass supportrar och Nyhemshallen kommer koka med Mullsjösupportrar som vanligt!

I semifinal fem var utropstecknet Storvretas Jimmie Pettersson. Henrik Stenberg spikade 9-6, assisterad av Pettersson men Pettersson satte själv de tre (!) målen innan de. För Mullsjö fick lagkapten David Gillek och backen Kasper Hedlund med sig 1 mål och en assist.

Klockan 16:00 är det tekning för semi 6 i Nyhemshallen! Du ser matchen på C More, Sportkanalen och C More.

Storvreta IBK startar som följer mot Mullsjö AIS i den sjätte semin:
I mål
Viktor Klintsten