Ännu en storseger för Storvreta i division 1!

9 december 2017 16:44
Dam

I dagens match mot Hofors IBK låg Storvreta IBK under mot 1-2 efter den första perioden. Sen la Storvreta i en extra växel. Ledning med 5-2 efter den andra blev tillslut seger med hela 12-2.

Cecilia Bäckvall stod för Hofors båda mål i första perioden medan Rebecka Larsson stod för Storvretas enda. Men skottstatistiken efter den första perioden talar sitt tydliga språk, 14-3 i skott blev tillslut hela 58-9.

I den andra perioden stod Storvreta för fyra obesvarade mål där Rebecka Larsson satte sitt andra mål för matchen. Emma Bergström, Andréa Madilené Nilsson och Felicia Wallin stod för Storvretas andra mål i matchens mittperiod.

Den tredje period såg sen ytterligare sju Storvretamål. Linnéa Hammar stod för matchens två sista mål och såg till att hon åter finns på toppen av poängligan i division 1 GUD. Seger för Storvreta med 12-2.

Matchstatistik Storvreta IBK vs Hofors IBK 12-2

Redan imorgon, söndag, är det dags för ny match i division 1 GUD. Serien vänder och Storvreta spelar mot IBF Borlänge borta i Ornäs Sporthall klockan 13:45.