05 Apr 1 match

Storvretaseger över Hedemora!

5 november 2017 06:55
Dam

Segertåget ångar på i division 1 GUD för Storvreta IBK. Efter att ha tagit ledningen under minuten in i matchen mot Hedemora höll man den sen hela matchen och vann tillslut med 2–5.

Den första perioden blir målsnål. Emma Johansson hittar till Rebecka Larsson som ger Storvreta ledningen efter blott 51 sekunder men sen tar det stopp. Även om Hedemora sen får chansen i powerplay håller Storvretas Frida Bägerfeldt nollan i de två första perioderna.

I den andra perioden kan sen Agnes Aronsson och Felicia Wallin utöka Storvretas ledning till 0–3.

Hedemora tar sig in i matchen i den tredje genom ett tidigt mål av Julia Borg efter 43 sekunder men två gånger Linnéa Hammar ger Storvreta ledningen med 1–5. Hedemoras Wilma får avsluta målskyttet med under fyra minuter kvar av matchen men Storvreta vinner med 2–5.

Matchstatistik Storvreta IBK vs IBF Hedemora 2-5

I och med segern är Storvreta fortsatt obesegrade i division 1 GUD och fortsatt serieledare. Söndag den 12 november är det äntligen dags för hemmamatch igen! 15:00 möter man Falun Ungdom i IFU Arena C.